Chalets en appartementen huren voor de wintersport in Oostenrijk

Hier vindt u aanbieders en aanbiedingen van chalets, appartementen en andere accomodaties in de beste skigebieden van Oostenrijk.

Chaletsplus.com
Bezoek de website Oostenrijk specialist uit Nederland!
Chaletsplus is al 25 jaar een ervaren Oostenrijk specialist van Nederlandse bodem. Men heeft zo'n 218 mooie chalets beschikbaar verdeeld over 5 skidorpen. Per woning kun je foto's, de ligging en de omgeving bekijken met uiteraard een overzicht van de beschikbaarheid en prijzen. Verder kan men op de site klantbeoordelingen met een cijfer zien en zelf achterlaten. Belangrijke punten zoals comfort, prijs / kwaliteit en netheid worden hierbij vergeleken. Veel woningen scoren hoog.Skichalets.nl
Bezoek de website Beste wintersportaanbieder 2011! (Zoover)
Skichalets.nl is in 2011 door Zoover uitgeroepen tot beste wintersportaanbieder. Dat betekent uitstekende beoordelingen van zeer tevreden wintersporters. Het aanbod is echter zeer beperkt met maar 4 bijzondere skichalets in Oostenrijk waar groepen tot 16 personen terecht kunnen. Je kunt gratis een papieren brochure / gids aanvragen via de website.

Chalet.nl Bezoek de website
Een Nederlandse specialist op wintersportgebied met een zo'n 410 accomodaties en 12 jaar ervaring. De meeste woningen bevinden zich in het Zillertal en dat is niet verwonderlijk vanwege het enorme skigebied daar. Het bijboeken van skipassen, huurmateriaal, vervoer, maaltijden en verzekeringen is ook mogelijk bij een groot deel van de accommodaties. Verder zijn er aanbiedingen te vinden voor Weekendski.Pharosreizen Aanbevolen voor families met kids!
Phrarosreizen is onderdeel van de ANWB en betreft daarom voornamelijk autovakanties naar wintersportgebieden. De website is onderverdeeld in vakanties voor gezinnen met kinderen en stellen zonder kinderen. Voor gezinnen zijn een 30 tal hotel arrangementen beschikbaar waarvan het merendeel zich in Tirol bevindt. Voor stellen zonder kinderen zijn er zo'n 22 hotelarrangementen beschikbaar.

Bekijk meer wintersport vakantiewoningen in Oostenrijk
Contact Disclaimer