Appartement of huisje boeken voor een wintersportvakantie in Oostenrijk

Hier vindt u aanbieders en aanbiedingen van chalets, appartementen en andere accomodaties in alle skigebieden van Oostenrijk.

Bungalow.net Bezoek de website
Bungalow.net is een bekende online aanbieder van particuliere vakantiehuizen en appartementen. Het aanbod voor wintersportvakanties in Oostenrijk bestaat uit meer dan 250 accomodaties die zich vooral concentreren in Tirol, Salzburg en Salzburgerland. Het merendeel van de aangeboden woningen zijn comfortabele appartmenten maar ook gezellige chalets zijn er natuurlijk bij. Per woning kun je informatie terugvinden over de ligging, de omgeving, het interieur en andere kenmerken. Uiteraard zijn er ook foto's die een indruk geven van de binnen en buitenkant van de woning. Reserveren is doorgaans per week van zaterdag tot zaterdag. Via de website kun je de eenvoudig de beschikbare weken en bijbehoren prijzen opzoeken. Hou rekening met bijkomende kosten zoals eindschoonmaak, toeristenbelasting en een borg. De drukste maanden zijn uiteraard december, januari en februari dus wees reserveer tijdig.HappyHome Bezoek de website
Een heldere website van Nederlandse bodem met 11 leuke vakantiewoningen verdeeld over Tirol, KarinthiŽ en Salzburgerland. Alle woningen zijn persoonlijk geÔnspecteerd en voorzien van een rapportcijfer.

Interhome
Een bekende Nederlandse online aanbieder van vakantiehuizen en appartementen over de hele wereld. In Oostenrijk heeft men 1608 woningen beschikbaar.

Belvilla Bezoek de website
Bekend van de TV reclames heeft deze Hollandse aanbieder in vrijwel alle Oostenrijkse skigebieden vakantiewoningen in de aanbieding. Van houten chalets tot luxueuze appartementen in resorts. Meer dan 2000!

Vakantiekoorts

Vakantiekoorts.nl is een online aanbieder van vakantiehuizen over de hele wereld voor de zomer en winter. Op de site zijn 3396 wintersportaccomodaties te vinden in Oostenrijk. Via verschillende zoekcriteria en menu's kun je precies vinden wat je zoekt.Bizztravel Bezoek de website
Een professionele wintersportaanbieder met maar liefst 25 jaar ervaring en 254 accomodaties beschikbaar in Oostenrijk. Prijzen zijn altijd inclusief skipas. Verder geeft men garantie op de laagste prijs voor les en materiaal.

Skihorizon

Een internationale aanbieder van wintersportvakanties met zo'n 53 accomodaties in Oostenrijk voorzien van Zoover beoordelingen. Via de website is het ook mogelijk om skimateriaal te huren en skipassen te bestellen. Een minpunt is dat de website helaas niet erg gebruiksvriendelijk is.

Wintersportaccommodaties
Een Nederlandse website totaal gericht op wintersportaccomodaties. U vindt hier chalets en appartementen in verschillende prijsklassen. Het bijboeken van skipas, skis, transport, maaltijden en verzekeringen is ook mogelijk bij een groot deel van de accommodaties. De meeste accomodaties (195) zijn gelokaliseerd in het Zillertal maar ook andere skigebieden zijn vertegenwoordigd.


Bekijk wintersporthotels en reisaanbiedingen in Oostenrijk
Zoek particuliere chalets en appartmenten te huur in OostenrijkContact Disclaimer